Tiviproducties - Wie zijn wij

Wie zijn wij

Ik ben Tineke van de Giessen en deed in Nijmegen de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming, met AV als hoofdvak. Later volgde ik een opleiding bij Open Studio in Amsterdam waarin ik mij toelegde op het maken van Camjo-reportages. In 2005 richtte ik mijn bedrijf TIVI Producties op.

Mijn man Rogier van der Zanden studeerde HBO Educatieve Media in Den Haag. Wij ontmoetten elkaar eind jaren negentig op de afdeling Educatie van Diergaarde Blijdorp, waar ik toen stage liep en hij freelance werk deed. We bleken beide een grote passie te hebben voor dierentuinen, geschiedenis, natuur en cultuur.

Inmiddels is Rogier journalist en programmamaker met jarenlange ervaring op radio- en televisiegebied. In het dagelijks leven werkt hij ook bij de regionale Omroep West. Daar ontwikkelde hij zich tot een veelzijdig (eind)redacteur, radiopresentator, verslaggever en voice-over.

De oprichting van TIVI Producties maakte het mogelijk onze grootste talenten en passies te combineren. En wat is er nou leuker dan dat?!

 

 

 

Dankzij onze achtergrond en ervaring weten wij als geen ander een heldere boodschap over te brengen in beeld en geluid. Het maken van een goed en aantrekkelijk verhaal is onze grote kracht. De aard van onze producties kan dan ook sterk uiteenlopen. Het varieert van informatiefilmpjes voor b.v. tentoonstellingsruimtes en lesondersteunende producties tot promotiefilmpjes, internetproducties en documentaires.

TIVI Producties heeft ook ruime ervaring met het maken van audioproducties, podcasts, radioreportages en voice over-opdrachten. Klik hier voor wat voorbeelden van audioproducties.